Verhuursoftware op basis van Dynamics NAV en 365

Verhuursoftware

Beheert u een verhuurbedrijf en wil meer weten over onze verhuursoftware?
Of wilt uw administratie stroomlijnen door betere verhuursoftware?
Bent u op zoek naar meer dynamiek in uw verhuurbedrijf om zo ook meer geld te verdienen?
Of u hebt al gehoord van onze Dynamics verhuursoftware?

Een modern verhuurbedrijf runnen is geen simpele klus. Niet alleen moet u klanten zoeken en relaties onderhouden, vaak beheert u ook een uitgebreid assortiment artikelen en historieken. Elke nieuwe huur vergt een nieuw of aangepast contract. U moet ook plannen, leveren en heel wat organiseren in de achtergrond. Soms moet u ook aankopen of zelfs extern inhuren als u het zelf niet heeft of niet meer op voorraad hebt. Op het einde van de huurperiode gaat u materialen terug ophalen, ontvangen, afrekenen en factureren. Bij dit alles komen ook vaak papieren documenten en digitale handelingen kijken. En sommige verhuurbedrijven doen naast traditionele verhuur ook nog aan verkoop, service en onderhoud, wat bijkomende complementaire disciplines zijn. Verhuurbedrijven  hebben dus ook vaak meer complexe administraties dan gedacht.

Met  onze Dynamics verhuursoftware kunnen verhuurbedrijven efficiënter en productiever werken, en moeten zij minder tijd aan administratie spenderen. Onze software automatiseert heel uw bedrijf van A tot Z, van contact tot factuur. En de software helpt u meer grip en controle te behouden.

Onze verhuursoftware is inzetbaar in een zeer ruim aantal sectoren en wordt met succes gebruikt voor de verhuur van materialen, machines, auto’s, containers en vele andere.

Dynamics verhuursoftware is een geïntegreerde totaaloplossing?

Er bestaat veel software en ongetwijfeld hebt u al heel wat software in uw bedrijf. Maar vaak gebruiken verhuurbedrijven software compleet naast elkaar en moeten mensen teveel dezelfde datahandelingen steeds opnieuw doen, wat leidt tot geldverlies. Met een geïntegreerd ERP-systeem voor verhuur kan u efficiënt werken, met zo weinig mogelijk handelingen. Onze Dynamics verhuursoftware laat u toe al uw bedrijfsprocessen te sturen vanuit 1 softwarepakket en heel uw administratie daar in te voeren. Onze software stuurt uw afdelingen en mensen aan en zorgt voor de juiste informatie op de juiste plaats.  Zo kunnen uw mensen bezig zijn met de essentie van het verhuren: klanten bedienen.

Onze Dynamics verhuursoftware omvat volgende optionele modules:

R

Calculatie

R

CRM

R

Verhuurbeheer

R

Planning

R

Logistiek

R

Verkoop

R

HRM

R

Financiën

R

Services

R

Rapportering

R

Bestelvoorstellen en aankoop

R

Projectbeheer

R

Boekhouding

R

Nacalculatie

R

Voorraad

Onze verhuursoftware werkt op elk toestel en overal!

Waar u zich ook bevindt op kantoor of op de baan, u kan steeds werken met onze verhuursoftware. Onze Microsoft Dynamics verhuursoftware is zo ontworpen dat u het van overal en vanop elk toestel kunt gebruiken. Bent u op kantoor hebt u de keuze uit laptop, PC of tablet. Bent u onderweg kan u kiezen voor tablet of smartphone. Onze verhuursoftware werkt op elk besturingssysteem en elf toestel op Windows, Android en Apple. De software past zichzelf automatisch aan volgens het gebruikte toestel. Mobiliteit kent geen grenzen meer, u hebt steeds uw informatie binnen handbereik en kunt steeds productief werken. En net dat willen verhuurbedrijven
dynamicsnav365erp picture 102

Voordelen van Dynamics NAV 365 ERP verhuursoftware

Onze Dynamics NAV 365 ERP verhuursoftware onderscheidt zich op vele manier, hieronder vindt u de belangrijkste voordelen kort samengevat:

P

Gebruiksvriendelijk

P

Integreert met Office

P

Branche specifiek

P

Hip en modern

P

Veel standaard

P

Betaalbaar

P

100% mobiel

P

Betrouwbaar

P

Cloud of lokaal

P

Uitgebreid

P

Marktleider

P

Huur of koop

dynamicsnav365erp picture 101

Standaard zeer uitgebreid, maatwerk kan

Onze Dynamics verhuursoftware is een zeer uitgebreide en complete oplossing. Mocht u hier of daar toch nog wat aanpassing willen kan dat. Zo beschikt u over een krachtige standaard oplossing aan een voordelige prijs, en behoudt u de flexibiliteit om iets op maat te doen als u wil. Ook integraties met andere software is mogelijk, en is zelfs een sterkte van Dynamics.

Onze verhuursoftware steunt op 30 jaar ervaring en is gecertificeerd door Microsoft!

Wij beschikken over kant-en-klare Dynamics software, zodat u snel kunt implementeren en efficiëntiewinst kunt boeken. Daarnaast hebben wij ook modules voor onder andere verkoop, services en logistiek in huis, wat vele verhuurbedrijven ook doen. En ook deze modules kunnen wij perfect laten aansluiten met alle andere, zodat de informatiedoorstroming verzekerd is.

Onze software is gebouwd op Microsoft Dynamics, wat zorgt voor heel wat integraties en herkenning, maar ook een zeer belangrijke garantie op continuïteit en evolutie van uw software is. Want Microsoft staat voor bedrijfszekerheid en toekomstvisie, u kan met zekerheid de digitale toekomst tegemoet.

Onze verhuursoftware is officieel gecertificeerd door Microsoft en bekroond met het Microsoft CfMD-label, wat een bewijs van degelijkheid is. En het garandeert u ook dat wij een betrouwbare leverancier voor uw bedrijf zijn.

Als u op zoek bent naar kwalitatieve Microsoft verhuursoftware horen wij het graag!

Meer informatie over Microsoft Dynamics vindt u ook op deze site. En u kan ook eens kijken op deze site: https://rental.offimac.com

Voor meer vragen over onze Dynamics verhuursoftware kan u ons ook steeds bereiken via onderstaand contactformulier en telefoonnummer.

Klik hier voor uitbreidingen op onze verhuursoftware:

Calculatie

Voor- & nacalculatie

CRM en Verkoop

Volgt uw verkoop beter op

Managementrapportage

Meten is weten

Internetportalen

Informatie via het web

Projectbeheer

Beheert uw projecten

Financiën

Vorderen en boekhouden

Voorraad en logistiek

Materiaal en materieel

Hardware en cloud

Toestellen hoe u wil

Planning

Planning is geld verdienen!

Documentbeheer

Documentbeheer voor bedrijven

Apps

Opvolging van waar u maar wilt

Office & SharePoint

Office gebruikt iedereen