Dynamics software voor zakelijke dienstverlening

Dynamics software voor zakelijke dienstverlening

Uw bedrijf is actief in de zakelijke dienstverlening?
Wilt u meer grip op uw bedrijfsprocessen en efficiënter werken?
Of denkt u aan Dynamics software voor zakelijke dienstverlening?

Goede keuze! Want goede automatisering is gewoon niet meer weg te denken in de moderne dienstverlening. Zeer veel bedrijven zijn actief in de zakelijke dienstverlening. En jaar na jaar komen er nieuwe spelers bij. Professionele en zakelijke dienstverlening omvat zeer veel verschillende branches. Maar één dingen hebben ze gemeen: goede software voor zakelijke en professionele dienstverlening is een must voor iedereen. Onze geïntegreerde Dynamics software laat u toe efficiënt te werken. En al uw processen professioneel aan te sturen. Want onafgezien van welke diensten u biedt, onze Dynamics software voor zakelijke dienstverlening staat tot uw dienst!

Onze Dynamics software voor zakelijke dienstverlening doet u geld verdienen!

Ondernemingen in de zakelijke dienstverlening werken meestal op basis van projecten, opdrachten of dossiers. Dit kunnen kleine en grote opdrachten zijn. En er zijn projecten van uren, dagen en weken. Ieder project of opdracht kan bestaan uit contacten, offertes, budgetten, medewerkers, planningen, budgetcontroles, urenregistraties, facturatie, boekhouding, nazorg en zo meer. En ieder project is een unieke verzameling van kosten, opbrengsten en activiteiten. Ook mails en projectdocumenten zijn belangrijk. En deze moeten snel teruggevonden kunnen worden.

Onze Dynamics software voor zakelijke dienstverlening verbindt alles naadloos aan elkaar. Het systeem zorgt voor een goede informatiedoorstroming. Met meer grip en controle. U zal steeds het spoor op uw projecten en opdrachten blijven behouden. Bovendien zal u preventief kunnen werken en korter op de bal spelen. Medewerkers zullen steeds weten wat moet gebeuren. En zullen de informatie van andere afdelingen aangeleverd krijgen. Onze aanpak leidt tot meer efficiëntiewinst en meer tevreden medewerkers. En het spreekt voor zich dat onze Dynamics software voor zakelijke dienstverlening sterke rapportering levert!

Dit is geïntegreerde software voor al uw afdelingen

En geïntegreerde software voor zakelijke dienstverlening is de beste keuze voor efficiëntiewinst. Veel bedrijven gebruiken tal van software naast elkaar, maar zij laten daarmee geld liggen. Want hun medewerkers zijn ook vaak te veel van hun tijd met onnodig datawerk bezig, zonder meerwaarde. De reden hiervoor is dat hun software niet met elkaar verbonden is. En de software dus ook geen informatie aan elkaar kan doorgeven. Terwijl communicatie net wel de bedoeling is van efficiënte automatisering! Met 1 geïntegreerd systeem zijn al de softwaremodules op elkaar aangesloten. En zullen al uw afdelingen, mensen en taken naadloos aansluiten. Want de software werkt voor u en zorgt voor een goede informatiedoorstroming doorheen uw bedrijf. Uw mensen zullen met onze Dynamics software voor zakelijke dienstverlening minder administratie moeten doen. En onnodig typwerk behoort tot het verleden. Daardoor helpt onze software u meer geld te verdienen!

Onze Dynamics software voor zakelijke en professionele dienstverlening bestaat uit verschillende modules. En u kan deze elk volgens uw eigen behoeften en tempo implementeren. Daardoor kan u klein beginnen en groeien naar meer wanneer u wil. Dit zijn enkele van onze modules:

R

Offertes

R

CRM en Marketing

R

Werk in uitvoering

R

Planning

R

Logistiek

R

Urenregistratie

R

Verkoop

R

HRM

R

Financiën

R

Services

R

Rapportering

R

Lonen

R

Bestelvoorstellen en aankoop

R

Projectbeheer

R

Boekhouding

R

Nacalculatie

R

Voorraad

R

Apps

Werkt op elk toestel en overal!

Zakelijke dienstverleners zijn vaak erg mobiel. Daarom werd onze software voor zakelijke dienstverlening zo ontworpen dat u ze van overal kunt gebruiken. Bent u op kantoor hebt u de keuze uit laptop, PC of tablet. En bent u onderweg kan u overschakelen op tablet of smartphone. Dynamics software voor zakelijke dienstverlening werkt op elk besturingssysteem. En op elk type toestel, zowel op Windows, Android als Apple. De software past zichzelf automatisch aan en stemt zichzelf af op de grootte van uw scherm. Mobiliteit kent geen geheimen meer voor uw bedrijf. U hebt steeds uw informatie binnen handbereik. En kunt u steeds productief werken. Efficiënt toch!

dynamicsnav365erp picture 102

Voordelen van onze software voor zakelijke dienstverlening:

De software voor zakelijke dienstverlening blinkt uit op vele vlakken. Kort samengevat onderscheidt zij zich hierin:

P

Gebruiksvriendelijk

P

Integreert met Office

P

Branche specifiek

P

Hip en modern

P

Veel standaard

P

Betaalbaar

P

100% mobiel

P

Betrouwbaar

P

Cloud of lokaal

P

Uitgebreid

P

Marktleider

P

Huur of koop

dynamicsnav365erp picture 101

Standaard zeer uitgebreid, maatwerk kan

Onze Dynamics software voor zakelijke dienstverlening is een zeer uitgebreide en complete oplossing. Mocht u hier of daar toch nog wat aanpassing willen kan dat. Zo beschikt u over een krachtige standaard oplossing aan een voordelige prijs. En behoudt u de flexibiliteit om iets op maat te doen als u wil. Ook integraties met andere software en platformen is mogelijk. En dat is zelfs een sterkte van Dynamics.

Waarom Dynamics software voor zakelijke dienstverlening bij ons kopen?

Offimac is al 40 jaar een betrouwbare partij met software voor zakelijke dienstverlening. Wij werken met succes volgens ISO9001-procedures om onze software professioneel te bouwen en te beheren. Wij realiseren totaaloplossingen en ontzorgen klanten. En onze software is ook gecertificeerd door Microsoft.

Naast Dynamics software voor zakelijke dienstverlening ontwikkelt Offimac bovendien nog andere software voor deze dienstverlening zoals apps, planningsplatformen en vele andere. Op deze site vindt u hierover ook nog tal van informatie.

Aarzel niet contact met ons op te nemen voor vragen!

Vul onze Dynamics software voor zakelijke dienstverlening aan:

Ja, u kan nog veel verder gaan en uw softwaresysteem nog verder met ons uitbouwen!

Calculatie

Voor- & nacalculatie

CRM en Verkoop

Volgt uw verkoop beter op

Managementrapportage

Meten is weten

Internetportalen

Informatie via het web

Projectbeheer

Beheert uw projecten

Financiën

Vorderen en boekhouden

Voorraad en logistiek

Materiaal en materieel

Hardware en cloud

Toestellen hoe u wil

Planning

Planning is geld verdienen!

Documentbeheer

Documentbeheer voor bedrijven

Apps

Opvolging van waar u maar wilt

Office & SharePoint

Office gebruikt iedereen