Software voor interim, detachering en uitzendbureaus

 

Software voor interim, detachering en uitzendbureaus

Uw bedrijf is actief in de wereld van interim, detachering en uitzendarbeid?
U wilt uw administratie beter en sneller stroomlijnen?
Zien wat onze Dynamics software voor interim, detachering en uitzendbureaus voor u kan betekenen?

Welkom op deze site dan! Want DynamicsOffice heeft ook kant-en-klare oplossingen voor deze branches in huis. Steeds meer bedrijven zijn actief in de wereld van uitzendarbeid en flexwerken. En steeds meer werknemers kiezen niet alleen in het begin van hun carrière voor deze manier van werken, maar blijven er zelfs heel hun loopbaan in actief. Er zijn dus ook tal van bedrijven actief in het uitzenden van personeel. Sommige uitzendbedrijven zijn zeer generiek, sommige andere zijn gespecialiseerd in 1 of meerdere klantensectoren.

De rode draad in dit alles zijn medewerkers, contracten en opdrachten. En de snelheid van werken is volgens ons 1 van de meest belangrijke kritische succesfactoren in deze business. Zowel in het aanwerven, voorstellen als verwerken van gegevens moet snel gehandeld worden.

Met onze Dynamics software voor interim, detachering en uitzendbureaus kan u al deze administratieve naadloos aansturen.

U ontvangt cv’s en interviewt sollicitanten. Ook beheert u data en beoordeelt u mensen op competenties. En u hebt heel wat persoonsgegevens die u veilig bijhoudt. U blijft in contact met sollicitanten. De dag dat zij bij u in dienst komen hebt u extra administratieve informatie en werkmiddelen om te registreren. U stelt kandidaten voor aan uw klanten, en doet contractvoorstellen. U doet planning en moet beschikbaarheden weten, rekening houdend met opleidingen en verlof. Hiaten worden snel ingevuld. Contracten worden besteld en de opdrachten worden conform contract uitgevoerd, gefactureerd en in de boekhouding verwerkt. Uren worden digitaal of soms nog op papier genoteerd. U hebt gesprekken met medewerkers en evalueert hun competenties, groeipad en carrièrewensen. U beheert misschien ook een heel wagenpark, tankkaarten, onkosten, abonnementen en verzekeringen. En u verwerkt de lonen van mensen of besteedt dit uit aan derden.

Dit is nog maar een beperkt overzicht van al de aspecten waarvoor software voor interim, detachering en uitzendbureaus ingezet kan worden. Zeker is dat er veel administratie bij uw processen hoort, en meer en meer hiervan volledig van papier naar digitaal zal gaan in de toekomst. Uitzendbedrijven hebben nood aan een sterk digitaal platform dat ook zeer toekomstgericht moet zijn.

Onze Dynamics software voor interim, detachering en uitzendbureaus is een totaaloplossing die al hogerstaande processen van A tot Z stroomlijnt. Bovendien is het ook oplossing waarmee u toekomstgericht zeer veilig zit en zeker bent van groei en evolutie.

Onze Dynamics software voor interim, detachering en uitzendbureaus doet u geld verdienen!

Geïntegreerde software die communiceert met al uw processen is de beste keuze om winst te maken. Veel bedrijven gebruiken tal van software naast elkaar, maar laten daarmee geld liggen. In een wereld waarin snelheid van handelen cruciaal is, moeten medewerkers geen tijd verliezen in onnodig datawerk. Het moet vooruit gaan. Onze Dynamics software voor interim, detachering en uitzendbureaus bestaat uit verschillende modules, die allemaal met elkaar verbonden zijn en kunnen functioneren als een geheel. De software stuurt automatisch informatie door. Al uw afdelingen, mensen en taken sluiten naadloos aan, en de software zorgt voor een goede informatiedoorstroming doorheen uw bedrijf. Uw mensen zullen minder administratie moeten doen. Onnodig intypwerk behoort tot het verleden. Onze Dynamics software helpt u meer geld verdienen!

Onze oplossing bestaat uit verschillende modules, die u volgens uw behoeften en tempo kan implementeren. Dit zijn enkele van onze modules:

R

Contractbeheer

R

CRM & Marketing

R

Vorderingsstaten

R

Planning

R

Middelenbeheer

R

Urenregistratie

R

Verkoop

R

HRM

R

Financiën

R

Services

R

Rapportering

R

Loonverwerking

R

Competentiebeheer

R

Projectbeheer

R

Boekhouding

R

Nacalculatie

R

Voorraad

R

Documentbeheer

Deze software is mobiel net zoals u en werkt gewoon op elk toestel en overal!

Uitzendarbeid is per definitie mobiel, en het is logisch dat uw software dit ook is. Microsoft Dynamics software voor interim, detachering en uitzendbureaus is zo ontworpen dat uw medewerkers van overal en vanop elk toestel er mee kunnen werken. Op kantoor of bij de klant hebben zij de keuze uit laptop, PC of tablet. Op de baan kan men kiezen voor tablet of smartphone. Microsoft Dynamics software voor interim, detachering en uitzendbureaus werkt op Windows, Android en Apple toestellen, waardoor u makkelijk tal van toestellen in bedrijf kunt hebben. De software is onafhankelijk van de hardware en past zichzelf aan de gebruikers aan. Met onze Dynamics software hebt steeds uw informatie binnen handbereik en kan u steeds efficiënt werken. Mobiliteit is een zeer sterke troef van onze Dynamics software voor interim, detachering en uitzendbureaus!
dynamicsnav365erp picture 102

Troeven van Dynamics software voor interim, detachering en uitzendbureaus

De modulaire Dynamics software voor interim, detachering en uitzendbureaus onderscheidt zich door volgende kenmerken:

P

Gebruiksvriendelijk

P

Integreert met Office

P

Branche specifiek

P

Hip en modern

P

Veel standaard

P

Betaalbaar

P

100% mobiel

P

Betrouwbaar

P

Cloud of lokaal

P

Uitgebreid

P

Marktleider

P

Huur of koop

dynamicsnav365erp picture 101

Standaard zeer uitgebreid, maatwerk kan

Onze Dynamics software voor interim, detachering en uitzendbureaus is een zeer uitgebreide en complete oplossing. Mocht u hier of daar toch nog wat aanpassing willen kan dat. Zo beschikt u over een krachtige standaard oplossing aan een voordelige prijs, en behoudt u de flexibiliteit om iets op maat te doen als u dat wil. Ook integraties met andere software en platformen is mogelijk, en is zelfs een sterkte van Dynamics.

Waarom software van Offimac voor uw bedrijf?

Omdat Offimac al 40 jaar een betrouwbaar softwarehuis is met bewezen kennis, oplossingen en referenties. Bovendien werkt Offimac volgens ISO9001-normen en beheert haar software zeer professioneel, tot grote klantentevredenheid. En was Offimac zelf ook actief in de detachering en kent daardoor al deze processen uit eigen ervaring zeer goed. Daarnaast ontwikkelt Offimac nog andere software zoals apps en planningsplatformen.

 

Verruim onze Dynamics software voor uitzendarbeid nog meer:

Calculatie

Voor- & nacalculatie

CRM en Verkoop

Volgt uw verkoop beter op

Managementrapportage

Meten is weten

Internetportalen

Informatie via het web

Projectbeheer

Beheert uw projecten

Financiën

Vorderen en boekhouden

Voorraad en logistiek

Materiaal en materieel

Hardware en cloud

Toestellen hoe u wil

Planning

Planning is geld verdienen!

Documentbeheer

Documentbeheer voor bedrijven

Apps

Opvolging van waar u maar wilt

Office & SharePoint

Office gebruikt iedereen