Dynamics NAV en 365 software voor de groothandel en distributie

Software voor groothandel en distributie

U zit in de groothandel of distributie?
Overweegt u nieuwe software om uw bedrijf mee aan te sturen?
Of wilt u meer weten over Dynamics software voor groothandel en distributie?

Dan informeren wij u graag over onze Dynamics software voor groothandel en distributie!

Handel en distributie behoren tot de grootste sectoren ter wereld met vele spelers van klein tot groot. En elke handelaar en distributeur wil klanten steeds sneller, efficiënter en goedkoper kunnen leveren. Daarnaast is heel de handel het laatste decennium ook veel Internationaler geworden, met nieuwe concurrentie uit nieuwe hoeken. E-commerce en webshops zorgen niet alleen voor nog meer concurrentie en prijsdruk, maar zij bieden ook u de mogelijkheid om nog meer internationaal te verkopen en nog meer schaalgrootte en volume te bereiken. Daarnaast heeft het internet er ook voor gezorgd dat er veel meer kleine, gespecialiseerde concurrenten zijn bij gekomen. En ja, sommige handelaars zijn vandaag de dag zelfs alleen nog maar digitale e-commercebedrijven. Technologie en software in groothandel en distributie zijn alsmaar belangrijker. En we staan zeker nog niet aan het einde van de vele digitale innovaties, iedereen is er van overtuigd  dat er in de toekomst nog komen. Maar als ook uw bedrijf in de toekomst verzekerd wil zijn om mee te kunnen met al deze evoluties en operationeel performant wil blijven is onze Dynamics software voor groothandel en distributie de best mogelijke keuze! Want digitalisering is ook niet meer weg te denken in uw industrietak.

Waarom onze software voor distributie en groothandel een veilige keuze is

Er bestaat veel software voor tal van specifieke uitdagingen. Vele groothandels en distributeurs hebben geïnvesteerd in tal van pakketten, die elk in hun gebied waarschijnlijk zeer goed zijn maar die op het einde van de rit vaak niet met elkaar communiceren of informatie aan elkaar doorgeven. Terwijl er net geld en efficiëntiewinst te behalen valt met de integratie van software en de afstemming van processen en data op elkaar! Onze geïntegreerde Dynamics ERP software voor groothandel en distributie doet dit alles wel voor u. Onze oplossing laat u toe heel uw onderneming te stroomlijnen en aan te sturen vanuit 1 softwarepakket. Met nog een minimum aan intypwerk en administratie zullen uw mensen meer tijd aan klanten kunnen besteden en geen overtollige dingen meer moeten doen. De Dynamics software communiceert informatie tussen afdelingen en zorgt voor een vlotte opvolging van verkoop tot logistiek. En daarnaast spreekt het voor zich dat u een goede rapportering standaard meegeleverd krijgt.

Onze Dynamics software voor groothandel en distributie omvat onder meer volgende modules:

R

Klantenbeheer

R

CRM & Marketing

R

Webshop (optie)

R

Planning

R

Logistiek

R

Urenregistratie

R

Verkoop

R

HRM

R

Financiën

R

Service-na-verkoop

R

Rapportering

R

Scanning

R

Bestelvoorstellen en aankoop

R

Forecasting (optioneel)

R

Boekhouding

R

Nacalculatie

R

Voorraad

R

Magazijnbeheer/WMS

Onze software werkt op elk toestel en overal!

U kan steeds werken met onze Dynamics software voor groothandel en distributie. Microsoft Dynamics is uitgerust om het van overal en vanop elk toestel te gebruiken, en dat geldt ook zo voor onze Dynamics software voor groothandel en distributie. Bent u op kantoor hebt u de keuze uit laptop, PC of tablet. Bent u onderweg kan u kiezen voor tablet of smartphone. En u kan dat steeds doen vanop elk besturingssysteem en toestel. Microsoft Dynamics software voor groothandel en distributie werkt op Windows, Android en Apple. De software past zichzelf automatisch aan in functie van het toestel. Zo hebt u steeds uw informatie binnen handbereik. Mobiel vanaf de basis is het motto!
dynamicsnav365erp picture 102

Voordelen van Dynamics software voor groothandel en distributie

Kort samengevat waarin onze Dynamics software voor groothandel en distributie zich onderscheidt:

P

Gebruiksvriendelijk

P

Integreert met Office

P

Branche specifiek

P

Hip en modern

P

Veel standaard

P

Betaalbaar

P

100% mobiel

P

Betrouwbaar

P

Cloud of lokaal

P

Uitgebreid

P

Marktleider

P

Huur of koop

Standaard zeer uitgebreid, maatwerk kan

Onze Dynamics software voor groothandel en distributie is een zeer uitgebreide en complete oplossing. Mocht u hier of daar toch nog wat aanpassing willen kan dat. Zo beschikt u over een krachtige standaard oplossing aan een voordelige prijs, en behoudt u de flexibiliteit om iets op maat te doen als u dit wil. Ook integraties met andere software en platformen is mogelijk, en is zelfs een sterkte van Dynamics.

20 jaar ervaring in Dynamics software voor groothandel en distributie

Ons zusterbedrijf Offimac is al sinds 1982 actief in het bouwen van software voor groothandel en distributie, en sinds 1996 levert zij Dynamics software voor groothandel en distributie (destijds onder de naam Navision gekend).

Offimac heeft bijzondere expertise en oplossingen in Dynamics software voor groothandel en distributie in huis en implementeert deze professioneel volgens ISO9001. Zij heeft veel tevreden handelsklanten van klein tot groot in tal van branches, en beschikt over unieke kennis in enkele sectoren.

DynamicsOffice is uw partner voor de verdeling van de Offimac Dynamics software voor groothandel en distributie op de Nederlandse markt.

Voor meer vragen over Dynamics software voor groothandel en distributie staan wij steeds tot uw dienst!

U kan onze Dynamics software voor groothandel en distributie verder uitbouwen zoals u wil

Calculatie

Voor- & nacalculatie

CRM en Verkoop

Volgt uw verkoop beter op

Managementrapportage

Meten is weten

Internetportalen

Informatie via het web

Projectbeheer

Beheert uw projecten

Financiën

Vorderen en boekhouden

Voorraad en logistiek

Materiaal en materieel

Hardware en cloud

Toestellen hoe u wil

Planning

Planning is geld verdienen!

Documentbeheer

Documentbeheer voor bedrijven

Apps

Opvolging van waar u maar wilt

Office & SharePoint

Office gebruikt iedereen